josie

josie logo

JOSIE 

BOYS TAILORING

Heeft u een speciale gebeurtenis of droomt u er gewoon van dat uw kind er uitziet als een prins of prinses? 'Eenvoud' en 'Kwaliteit' primeren in de volledige collectie. Zo wordt kinderkledij couture met heel wat allure. De grootste zorg wordt besteed aan de keuze van de stoffen zodat onze stukken tijdloos worden.

De ervaring die we opgedaan hebben in de voorbije 10 jaar, heeft geresulteerd in een perfect jongens kostuum met draagbare en wasbare stoffen. Dit wordt voortaan onze kernactiviteit. Onze toppers zijn de strakke hemdjes, de broeken (al dan niet kort) en zeker de polo’s.

De prijs van een pak, colbert, broek, ondervestje, mantel of maathemd wordt steeds bepaald door de keuze van de stof. 

Wij hebben een grote voorraad stofstalen waaruit u kan kiezen. We hebben een ruim aanbod linnen,  katoenen en wollen stoffen. Dit in verschillende graden en kleuren.

Algemeen heb je voor tussen de 300 euro 500,- euro reeds een heel kwaliteitsvol pak. Rekening houdend met het feit dat alle stukken hand made in Belgium zijn.

U maakt een afspraak voor een opmeting en keuze van het pak. Wij rekenen hiervoor gemiddeld één uur. Wij zullen u technisch begeleiden in de stofkeuze, de pasvorm en de afwerking.

Eenmaal uw stof is gekozen staat de prijs vast, Tevens kan u kiezen uit een ruim aanbod van binnenvoeringen, knopen, kragen, zakken enzo. Zodoende wordt een uniek stuk samengesteld.

Voor hemden is de procedure dezelfde en kan u kiezen uit heel wat stoffen en kleuren van zeer hoge kwaliteit waarbij u ook een keuze kan maken tussen  verschillende modellen.

De prijzen voor een maathemd beginnen bij 90 euro en gaan gemiddeld tot 120 euro ( zeer exclusieve stoffen kunnen duurder zijn).

U kan ook perfect een Colbert en broek apart laten maken, of enkel een hemd, of een mantel. 

Daarnaast hebben wij steeds een mooi aanbod van dassen, strikjes, sjaaltjes, bretellen, en andere accessoires.

De levertijd bedraagt 4 tot 6 weken na uw bestelling in de winkel.

In de winkel hebben wij ook steeds een basiscollectie broeken, polo’s, t-shirts en hemden die meteen gekocht kunnen worden. 

Voor een afspraak of voor verdere info kan u ons bereiken via info@josieconcept.be of op 0478/69.33.87. 

verhaal Josie
Loading...